Jeugd

Wij hebben de toekomst in onze handen

Jongvolwassenen

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar oud, dan willen we je uitnodigen voor onze maandelijkse jongvolwassenen avonden in De Verbinding. We beginnen de avond met lekker eten, daarna kun je samen met onze voorganger Tom van Hoogstraten en leeftijdgenoten sparren over alles wat jou bezighoudt, zoals je studie of je nieuwe baan. Ook vinden we het leuk om gezellig met elkaar spellen te doen en interessante Bijbelstudies. Zo zijn er regelmatig thema-avonden over geloof en wetenschap om jouw (bijbel)kennis te verdiepen. Schuif je een keer aan? Je bent van harte welkom!!

Connect Teens en @Connect

Met onze tienergroepen Connect Teens (onderbouw middelbare school) en @Connect (bovenbouw middelbare school) werken we aan de hand van de drie V’s:

  1. geestelijke voeding (Bijbelstudie)
  2. onderlinge vriendschappen
  3. voorbeelden worden voor anderen om na te volgen

De tienergroepen komen om de week op de zondagochtenden samen van 10:30u tot 11:45u, beneden in de koffieruimte.

Hier wordt er gebeden, uit de Bijbel onderwezen, spellen gespeeld en nagepraat over wat er geleerd wordt.

Naast deze bijeenkomsten worden er ook andere activiteiten georganiseerd, zoals: uitjes, samen film kijken, spellen spelen of lekker gevoetbald.
Ieder jaar wordt er een jeugdweekend georganiseerd met sport en spel, maar er wordt dan ook tijd gemaakt om na te denken over ‘geloven’, dit gebeurt ook aan de hand van de drie V’s.

MazzelKids en MiniKids

De MazzelKids groepen (basisschool) zijn als volgt ingedeeld:

  • Groep 1 & 2
  • Groep 3 & 4
  • Groep 5 t/m 8

De MazzelKids beginnen hun programma in de samenkomst. Zij mogen vooraan op de banken zitten, samen met de MazzelKids-leiding. Op een teken van de zangleiding gaan zij samen naar hun eigen samenkomst. Elke groep heeft een programma op eigen niveau. Hiervoor gebruiken we de eigentijdse, bijbelgetrouwe en kindgerichte methode van ‘Stichting Doe Maar’.

Er wordt gezongen en gebeden en er wordt natuurlijk een mooi Bijbelverhaal voorgelezen. Daarna is er tijd voor een creatieve verwerking van het voorgelezen Bijbelverhaal. Tijdens de MazzelKids-bijeenkomsten willen we aan de kinderen laten zien dat Jezus van ze houdt en dat hij ze persoonlijk wil leren kennen.

De MiniKids is de baby-/peutergroep. In deze groep worden de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar opgevangen en verzorgd. De baby’s en peuters worden vóór aanvang van de samenkomst naar de groep gebracht.