Agenda

Hier plaatsen we binnenkort de agenda.

Zondagse samenkomsten

Als je binnenkomt zal je gastvrouwen en -heren zien die je verwelkomen. Als je vragen hebt, kan je die aan hen stellen. De gastvrouwen wijzen je de weg naar de zaal waar je plaats kan nemen. Om 10:30 uur, als de muziek gaat spelen begint de samenkomst. We zingen samen een aantal liederen, bidden en luisteren naar een toespraak. Na de preek zingen we meestal nog een paar liederen. We ontvangen de zegen van God die door de voorganger wordt uitgesproken. Na de samenkomst gaan we koffiedrinken en praten we na over wat we gehoord hebben. Een mooi moment om kennis te maken.

Verbindingsspecials

Een Verbindingsspecial is een feestje! We nodigen een bijzondere spreker of artiest uit om te vertellen over zijn of haar leven met Jezus. In de afgelopen jaren waren dat bijvoorbeeld Sharon Kips, Ben Tichelaar, Zandkunstenaar Gert van der Vijver, Pearl Jozefzoon en Linda Wagemakers. Deze diensten zijn laagdrempelig.

Avondmaal

Het avondmaal vieren we één keer in de zes weken tijdens een reguliere dienst. In de Bijbel staat “Want telkens als u van dit brood eet en uit de beker drinkt, bevestigt u daarmee dat de Here gestorven is. Doe dit tot Hij terugkomt.” (1 Corinthiërs 11:26) Dit is de opdracht die Jezus ons zelf heeft gegeven, we herdenken het offer dat hij voor ons heeft gebracht. Het avondmaal is voor iedereen die een keuze heeft gemaakt om Jezus te volgen.

Doopspecials

Een aantal keer per jaar organiseren we een doopspecial. Tijdens deze doopspecial worden mensen gedoopt door onderdompeling. Heb je geen idee wat we hiermee bedoelen of denk je erover na om je te laten dopen? Dan vind je hier meer informatie. [info+doopcursus]

JeugdBAR

 

Tieners en jeugdleiders uit meerdere Amsterdamse kerken organiseren om de maand een Youth Special. De JeugdBAR biedt een gezellige ontmoetingsplek, waar je nieuwe vrienden tegenkomt. Het zijn gezellige avonden met een interactief programma en leuke spellen. De sprekers delen hun eigen verhaal rond een boeiend thema. GRATIS ENTREE. Leeftijd: van ongeveer 12 tot ongeveer 20 jaar 

X