Geven

“Laat ieder zo veel geven als hij zelf besloten heeft, zonder tegenzin of dwang, want God heeft lief wie blijmoedig geeft”
– 2 Korintiërs 9 vers 7

Je kunt De Verbinding financieel ondersteunen door een gift over te maken. Je giften maken het mogelijk om in financieel opzicht mee te werken aan ons doel en Gods opdracht om nog meer mensen het evangelie van Jezus te brengen. We zijn dankbaar voor alle giften die binnenkomen. En omdat we een ANBI status hebben, zijn giften fiscaal aftrekbaar. Voor meer informatie hierover: Klik hier.

Overmaken

ING Bank: NL66 INGB 0004 554 631
t.n.v. De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam.
RSIN nummer: 8073.96.199

Givt app

Je kunt ook geld overmaken middels de Givt app. Tijdens de samenkomst haal je jouw smartphone langs de collectezak en de door jou bepaalde gift wordt overgemaakt. Via Givt geven is anoniem en aftrekbaar voor de belasting. Voor meer informatie hierover: Klik hier

Periodieke gift

Er bestaat de mogelijkheid een ‘Overeenkomst periodieke gift in geld’ af te sluiten met De Verbinding via een gelijknamig formulier van de Belastingdienst. Het gehele bedrag is dan aftrekbaar en er is geen maximum aan verbonden, de periodieke gift moet minimaal 5 jaar lopen.

Contant

Je kunt je gift ook geven door contant geld in de collectezak te doen tijdens onze samenkomsten, deze gift is niet aftrekbaar voor de belasting.