Brandon Delagraentiss

Brandon is bekend van The Voice of Holland, All Together Now en de talkshow DINO. Als 11-jarige dirigeerde hij al een lokaal kerkkoor. Na zijn studie aan de Moores School of Music en rollen in musicals op Broadway in New York, verhuisde hij naar Europa en zondag 23 januari is hij bij ons.

Corey van de Nes

Corey heeft het podium gedeeld met o.a. Mary J. Blige en John Legend. Ze heeft meerdere nummers uitgebracht en is erg toegewijd om een licht in de duisternis te zijn. Met haar krachtige warme stem, deelt ze al zingend en vertellend geloof, hoop en liefde. Laat je deze zondagochtend inspireren.

Abigail Martina

Abigail werd in een klap nationaal bekend door haar deelname aan the Voice of Holland. Ze trad op met vele bekende artiesten zoals Berget Lewis, Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis, Dwight Dissels and Shirma Rouse. En 20 maart komt ze voor het eerst bij De Verbinding.

Wibi soerjadi en Melissa Venema

Meesterpianist Wibi Soerjadi heeft vele prijzen gewonnen en is een van Nederlands bekendste pianisten. Op Paaszondag verzorgt hij samen met trompettiste Melissa Venema ‘s avonds een groots paasconcert, waarin zij gezamenlijk én solo bijzondere muziekstukken ten gehore zullen brengen.

Muriel Blijd

Muriel is een gospelzangeres met een aanstekelijke positiviteit. Ze werd nationaal bekend toen ze met de ultieme score van 2x 100% winnares werd van het succesvolle TV programma All Together Now. Ze komt uit Amsterdam Zuidoost en komt 22 mei naar De Verbinding in Amsterdam West.

Elvis E. and friends

Elvis is bekend in Afrika, Amerika, Canada en Spanje, en treedt sinds 2004 ook in Nederland op. Dat deed hij met Dwight Dissels, Ruth Jacott, Berget Lewis en Shirma Rouse. En 26 juni komt hij met bevriende artiesten bij ons.