Themastudies

Ieder jaar bieden we diverse boeiende themastudies aan, opgedeeld in twee blokken van zes studies.
Het eerstvolgende blok staat gepland voor het najaar 2019. De kosten voor een cursus bedraagt €30. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met informatie over de locatie.

Cursus 1: ‘Aanstekelijk Christen’ door Joël Boertjens

‘Anderen aansteken met je geloof in Jezus. Wat is mooier dan dat?! Het is heerlijk als je meemaakt dat de vonk overslaat op de mensen om je heen; je moeder, je broer, je vriendin, je buurman, je collega, je clubgenoot… Jezus nodigt immers iedereen uit zijn Koninkrijk binnen te komen. En de uitnodiging? Dat ben jij! Principes voor het groeien tot ‘een goede uitnodiging’ leer je bij deze cursus op een praktische manier. Niet als ‘dertien in een dozijn’, maar op een manier die
specifiek bij jouw eigen stijl en karakter past.
Handboek en cursusmap zijn bij deze cursus inbegrepen.

Cursusdata:
1) 1 oktober
2) 15 oktober
3) 29 oktober
4) 12 november
5) 26 november
6) 10 december

Cursus 2: ‘Ontdek je gave’ door Orlando Bottenbley

Deze cursus helpt je om je unieke eigenschappen en passies te ontdekken. Je leert hoe God je heeft toegerust voor een zinvolle bediening in de gemeente en wat de Bijbel zegt over het belang van je plaats in de gemeente. Door te ontdekken welk verlangen, welke gave en persoonlijke stijl God je heeft gegeven wordt je geholpen om God en de gemeente te dienen met het beste dat God je heeft toevertrouwd.

Cursusdata:
1) 29 oktober;
2) 12 november;
3) 26 november en
4) 10 december

Cursus 3: ‘Het boek Daniël; een eeuwenoude boodschap voor vandaag met toekomstperspectief’ door Gieneke Sneller-Vrolijk

Het boek Daniël behoort tot één van de meest bestudeerde profetische boeken van het Oude Testament en bevat meer reeds vervulde profetieën dan andere oudtestamentische boeken. Ook voor vandaag heeft dit Bijbelboek ons nog veel te zeggen. Daniël was een man van geloof, gebed, trouw en toewijding aan God. De bestudering van zijn boek toont ons Gods verlossing, zijn eeuwige heilsplan en oneindige genade. Deze eeuwenoude boodschap zal ons helpen te groeien in geloof, vruchtbaar te zijn en te leren dienstbaar te zijn in Gods Koninkrijk.
Tijdens de cursus bespreken we de veelomvattende inhoud van Daniël op een eenvoudige, toegankelijke wijze en ontdekken we hoe Daniëls eeuwenoude profetische boodschap ons een zegenrijk perspectief biedt voor een vruchtbaar heden en een eeuwige toekomst.

Cursusdata:
1) 1 oktober
2) 15 oktober
3) 29 oktober
4) 12 november
5) 26 november
6) 10 december

 

Aanmeldingsformulieren

Ik wil graag deelnemen aan:

De cursus aanstekelijk christen is reeds begonnen. De aanmeldingen zijn gesloten.

 

 

Voor en achternaam

Een geldig e-mail adres

Een geldig telefoonnummer

Ik ben lid van De VerbindingIk ben geen lid van De Verbinding

Ik wil graag informatie over een betalingsregeling. Neem contact met mij op.Automatische incasso

Hierbij machtig ik De Verbinding om eenmalig het bedrag voor de xplore cursus van mijn bankrekening af te schrijven (verplicht)

 

De cursus het boek Daniël is reeds begonnen. De aanmeldingen zijn gesloten.