Vrijheid in Christus

– door Orlando Bottenbley

Achtergrond

God heeft een plan met ons leven! Hij heeft ons ertoe bestemd om het evenbeeld te worden van zijn Zoon! (Rom. 8:29). Dat betekent dat wij kunnen én zullen veranderen wanneer we groeien in geloof. In dat veranderingsproces komen we ongetwijfeld blokkades tegen. Deze kunnen van velerlei aard zijn: karakterstructuur, aanleg, traumatische ervaringen.., maar deze kunnen ook ontstaan zijn door demonische beïnvloeding. Wanneer we meer willen gaan lijken op Jezus Christus zullen we deze blokkades moeten opruimen en dat is nu precies waar de cursus “ Vrijheid in Christus” over gaat!

De cursus bestaat uit drie onderdelen:

 1. Onderwijs
 2. Gebed voor genezing en herstel
 3. Bevrijding van demonische gebondenheid

Werkwijze

De cursus is gebaseerd op drie sleutelwoorden: ‘vergeving, bevrijding, genezing’. Om deze woorden praktisch te maken wordt er naast plenair onderwijs ook tijd genomen om ze in ieders leven in te passen door stil gebed, voorbede door leden van het gebedsteam, ‘bevrijdend gebed’ door de deelnemers zelf en plenair door de cursusleider.

In het proces van verandering is genezing en bevrijding vaak noodzakelijk, daarom bestaat de cursus uit de volgende drie onderdelen:

De cursus bestaat uit drie onderdelen:

 1. Onze geestelijke identiteit en autoriteit
 2. Gebed voor genezing en herstel (vergeving, controle en manipulatie, recht en onrecht, enz.)
 3. Bevrijding van demonische gebondenheid, waarbij het eigen aandeel en het voorgeslacht aan de orde zullen komen

WANNEER?

Dit zijn alle data op een rijtje (van 18:30 uur tot 22:00 uur):

 • dinsdag 4 februari
 • dinsdag 25 februari
 • dinsdag 3 maart
 • dinsdag 17 maart
 • dinsdag 31 maart
 • dinsdag 14 april

KOSTEN

De kosten voor deze cursus bedraagt € 25,00. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met informatie over de locatie.

X