Nieuwe Testament in Vogelvlucht

– door Gerwin Wallet

Ga mee op reis door het Nieuwe Testament!

De Bijbel is een fantastisch boek. Na jaren van intensieve studie kun je nog dagelijks verrast worden met nieuwe inzichten. Veel christenen kennen dit rijke Boek van God maar bij flarden. Zij missen het grote beeld dat die kleine stukjes nog meer perspectief geeft. Daarvoor is de cursus Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht een prachtig hulpmiddel. Deze cursus wordt vanaf 14 april gegeven door Gerwin Wallet (ook wel bekend als de cursusleider van Het Oude Testament in Vogelvlucht).

Met de cursus Het Nieuwe Testament in Vogelvlucht maak je in drie avonden een dynamische reis door het Nieuwe Testament en de vierhonderd stille jaren daarvoor. In de voetsporen van Christus en de apostelen reis je door Israël en het Romeinse Rijk, langs wereldsteden en jonge gemeentes.

Als deelnemer hoor je niet alleen toe, maar doe je ook zelf mee! Spelenderwijs leer je meer dan je voor mogelijk houdt:

  • Hoe God in de stille jaren na het Oude Testament de wereld voorbereidde op de komst van zijn Zoon.
  • Hoe het Nieuwe Testament is opgebouwd en wat de kern is van ieder boek.
  • Inspirerende, geestelijke lessen die u helpen groeien in het geloof

Bijzonder: Deze cursus is onlangs volledig vernieuwd en wij hebben de primeur! Voor de cursusleider wordt het de eerste keer dat hij de cursus in de nieuwe vorm gaat geven. Daarom wordt na afloop aan de deelnemers gevraagd om feedback te geven.

De Vogelvlucht-seminars zijn een initiatief van St. Impact en Walk Thru the Bible.

WANNEER?

Dit zijn alle data op een rijtje (van 19:30 uur tot 21:30 uur):

  • donderdag 14 april
  • donderdag 28 april
  • dinsdag 10 mei

KOSTEN

De kosten voor deze cursus bedraagt € 15,00 per persoon. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met nadere informatie.

Inschrijven voor Nieuwe Testament in Vogelvlucht