Verbindingsdag

WORSHIP

GESCHIEDENIS

ONZE FOCUS

LUNCH

VERBINDEN

w

INTERACTIEF

Denk je erover na om lid te worden van onze gemeente? Kom dan ook naar: De Verbindingsdag! Tijdens deze dag vertellen we je graag over de gemeente en waar De Verbinding voor staat. De Verbindingsdag start om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. En je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar: secretariaat@bgdeverbinding.nl

Verbinden

We willen je graag vertellen op wat voor manier je je kunt ‘verbinden met De Verbinding’. We vinden het belangrijk om uit te leggen wat er in de Bijbel staat over aansluiten bij een plaatselijke gemeente, waar de Verbinding voor staat en wat het inhoudt om je aan te sluiten.

De Verbindingsdag is met name bedoeld voor degenen die zich niet (officieel) hebben aangesloten bij de Verbinding, maar zich (vrijblijvend uiteraard!) wel willen oriënteren op het lid worden van de Verbinding. Daarnaast is deze Verbindingsdag essentieel voor degenen die zich laten dopen, aangezien in De Verbinding doop en lidmaatschap bij de gemeente aan elkaar gekoppeld zijn.

De Verbindingsdagen zijn inspirerend en afwisselend, met bovendien ook nog eens een heerlijke lunch. Andere ingrediënten zijn onder meer: worship, Bijbelse onderbouwing van verbondenheid met de kerk, een beknopte geschiedenis en de focus van De Verbinding. De dag bestaat niet enkel uit eenrichtingsverkeer: er is volop mogelijkheid voor interactie en het stellen van je vragen. Er komt zelfs iemand die recent lid is geworden van De Verbinding, en op wie je al je vragen mag afvuren!

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende Verbindingsdag: