Themastudies

Ieder jaar bieden we diverse boeiende themastudies aan, opgedeeld in twee blokken van zes studies.
Het eerstvolgende blok staat gepland voor het najaar 2018. Voor leden bedragen de kosten voor een cursus €25, voor niet-leden €30. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met betaalgegevens en informatie over de locatie.

Cursus 1: ‘Aanstekelijk Christen’ door Joël Boertjens

‘Anderen aansteken met je geloof in Jezus. Wat is mooier dan dat?! Het is heerlijk als je meemaakt dat de vonk overslaat op de mensen om je heen; je moeder, je broer, je vriendin, je buurman, je collega, je clubgenoot… Jezus nodigt immers iedereen uit zijn Koninkrijk binnen te komen. En de uitnodiging? Dat ben jij! Principes voor het groeien tot ‘een goede uitnodiging’ leer je bij deze cursus op een praktische manier.
Handboek en cursusmap zijn bij deze cursus inbegrepen.

Cursusdata:
1) 29 januari
2) 12 februari
3) 26 februari
4) 12 maart
5) 26 maart
6) 9 april

Cursus 2: ‘Ontdek je gave’ door Orlando Bottenbley

Deze cursus helpt je om je unieke eigenschappen en passies te ontdekken. Je leert hoe God je heeft toegerust voor een zinvolle bediening in de gemeente en wat de Bijbel zegt over het belang van je plaats in de gemeente. Door te ontdekken welk verlangen, welke gave en persoonlijke stijl God je heeft gegeven wordt je geholpen om God en de gemeente te dienen met het beste dat God je heeft toevertrouwd.

Cursusdata:
1) 29 januari
2) 12 februari
3) 26 februari
4) 12 maart

Cursus 3: ‘Ministrygebed’ door Wim Hoddenbagh

Gedurende drie avonden vertelt Wim Hoddenbagh ons hoe we voor elkaar kunnen bidden in de kracht van de Heilige Geest. Wim heeft de nodige ervaring met deze vorm van gebed. Hij spreekt veel in kerken en op conferenties. Daarnaast is hij ambassadeur van Compassion. Zijn boodschap kenmerkt zich door eerlijkheid, kwetsbaarheid en liefde voor Jezus. Tijdens de cursus krijg je handvaten aangereikt, waaronder: de basis van gebed, hoe te bidden voor de ander, profetisch bidden, je laten leiden door de Heilige Geest, de kracht van vergeving enz. Deze cursus is niet alleen bedoeld voor de mensen van het gebedsteam, dus schrijf je in. Welkom!

Cursusdata:
1) 29 januari
2) 12 februari
3) 26 februari

Cursus 4: Cursus voor Kringleiders en Assistent-Kringleiders

Meer informatie volgt

Aanmeldingsformulier

Voor en achternaam

Een geldig e-mail adres

Een geldig telefoonnummer

Ik ben lid van De VerbindingIk ben geen lid van De Verbinding

Ik wil graag informatie over een betalingsregeling. Neem contact met mij op.Automatische incasso

Hierbij machtig ik De Verbinding om eenmalig het bedrag voor de alpha cursus van mijn bankrekening af te schrijven (verplicht)