Themastudies

Ieder jaar bieden we diverse boeiende themastudies aan, opgedeeld in twee blokken van zes studies.
Het eerstvolgende blok staat gepland voor het najaar 2018. Voor leden bedragen de kosten voor een cursus €25, voor niet-leden €30. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met betaalgegevens en informatie over de locatie.

Cursus 1: ‘Aanstekelijk Christen’ door Joël Boertjens

‘Anderen aansteken met je geloof in Jezus. Wat is mooier dan dat?! Het is heerlijk als je meemaakt dat de vonk overslaat op de mensen om je heen; je moeder, je broer, je vriendin, je buurman, je collega, je clubgenoot… Jezus nodigt immers iedereen uit zijn Koninkrijk binnen te komen. En de uitnodiging? Dat ben jij! Principes voor het groeien tot ‘een goede uitnodiging’ leer je bij deze cursus op een praktische manier.
Handboek en cursusmap zijn bij deze cursus inbegrepen.

2018:

 1. 2 oktober
 2. 16 oktober
 3. 30 oktober
 4. 13 november
 5. 27 november
 6. 11 december

Cursus 2: ‘Ontdek je gave’ door Orlando Bottenbley

Deze cursus helpt je om je unieke eigenschappen en passies te ontdekken. Je leert hoe God je heeft toegerust voor een zinvolle bediening in de gemeente en wat de Bijbel zegt over het belang van je plaats in de gemeente. Door te ontdekken welk verlangen, welke gave en persoonlijke stijl God je heeft gegeven wordt je geholpen om God en de gemeente te dienen met het beste dat God je heeft toevertrouwd.

2018:

 1. 2 oktober
 2. 16 oktober
 3. 30 oktober
 4. 27 november

Cursus 3: ‘Geestelijke vernieuwing door het evangelie’ door Oscar Lohuis

Oscar Lohuis staat in deze cursus stil bij de inhoud van het evangelie en gaat terug naar de basis ervan. De tijd waarin wij leven vraagt om nieuwe aandacht voor het onderwijs van de Bijbel, ‘de gezonde leer’, zoals de apostel Paulus dit noemt (Titus 2:1). In drie delen – God, de verlossing, de christen – gaat hij in op de fundamentele Bijbelse waarheden. Waardoor worden wij vernieuwd? Wat gebeurde er aan het kruis? Hoe kijk je als christen naar jezelf? Dit zijn enkele van de vragen die aan bod komen. De antwoorden geven vernieuwend zicht op de Heere en dit kan leiden tot geestelijke vernieuwing onder christenen.

 2018:

 1. 2 oktober
 2. 16 oktober
 3. 30 oktober
 4. 13 november
 5. 27 november
 6. 11 december

Aanmeldingsformulier


Ik ben lid van De VerbindingIk ben geen lid van De Verbinding


Ik wil graag informatie over een betalingsregeling. Neem contact met mij op.Automatische incasso

Hierbij machtig ik De Verbinding om eenmalig het bedrag voor de cursus van mijn bankrekening af te schrijven (verplicht)