Shirma Rouse

Verbindingsspecial

Wij nodigen jou van harte uit om naar de Verbindingsspecial te komen! Dit is een speciale dienst waar dit keer Shirma Rouse de muziek verzorgd. De toegang is gratis! Voel je vrij om familie en vrienden uit te nodigen met jou mee te gaan. Locatie: Louis Couperusstraat 133, Amsterdam.

Verbindingsspecial 26 maart, 10:30 uur

LET OP: De Zomertijd is dan net ingegaan!

Shirma Rouse is een zangeres die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekscene. Met haar unieke stemgeluid en indrukwekkende podiumuitstraling heeft ze al vele harten weten te veroveren.

In 2013 ging ze als achtergrondzangeres met Anouk mee naar het Eurovisiesongfestival. Hier werd ze door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste achtergrondzangeres. Ze is dus een zeer getalenteerde zangeres, maar staat ook bekend om haar warme persoonlijkheid en haar passie voor muziek. Haar optredens zijn dan ook altijd een belevenis, waarbij ze het publiek weet te raken en te inspireren. En dat is precies wat ze ook tijdens onze kerkdienst gaat doen. Met haar muzikale bijdrage wil ze ons laten voelen wat geloof en spiritualiteit voor haar betekenen. Het belooft dan ook een bijzondere ochtend te worden.

TV optredens van Shirma Rouse

Iedere zondagochtend hebben we om 10:30 uur een kerkdienst. Je bent van harte welkom om dan langs te komen! Je kunt ook al onze diensten online volgen: