Pasen

3 Bijzondere Paasdiensten

Informatie over, en de livestreams van, onze paasdiensten (Goede Vrijdag, Paasochtend en het Paasconcert) staan op deze pagina.

Goede Vrijdagdienst 7 april, 19:30 uur

In de aanloop naar Pasen, herdenken we op Goede Vrijdag de kruisiging van Jezus. We herdenken daarmee het offer dat hij voor ons bracht en wat dat betekent voor ons leven.
Tom van Hoogstraten spreekt over het thema ‘De littekens van Jezus’. Tijdens deze dienst vieren we het Heilig Avondmaal met elkaar.

Paasdienst 9 april, 10:30 uur

Deze dag is het feest! We vieren dat Jezus is opgestaan. Hij werd gekruisigd maar heeft door zijn opstanding de dood overwonnen zodat wij eeuwig leven kunnen hebben.
Reden voor een feestelijke kerkdienst! Orlando Bottenbley spreekt over het thema ‘De Sleuteldrager’.
De kinderen vieren hun eigen Paasfeest in de school met goochelaar Elmar Hofstee!

Paasconcert 9 april, 19:30 uur

Om het Paasfeest extra feestelijk te vieren nodigen wij iedereen uit voor een concert van meesterpianist Wibi Soerjadi en trompettiste Melissa Venema. Meesterpianist Wibi Soerjadi heeft vele prijzen gewonnen en is een van Nederlands bekendste pianisten. Op Paaszondag verzorgt hij samen met trompettiste Melissa Venema ‘s avonds een groots paasconcert, waarin zij gezamenlijk én solo bijzondere muziekstukken ten gehore zullen brengen. Tom van Hoogstraten zal een korte Paasboodschap delen.

Wat betekent Pasen?

Orlando Bottenbley legt het je graag op een begrijpelijke manier uit.

Betekenis Witte Donderdag

Betekenis Goede Vrijdag

Betekenis Stille Zaterdag

Betekenis Pasen

Iedere zondagochtend hebben we om 10:30 uur een kerkdienst. Je bent van harte welkom om dan langs te komen! Je kunt ook al onze diensten online volgen: