Mannenochtenden en filmavond

De mannenochtenden en filmavond vormen één geheel, waarbij we het gaan hebben over de man als volger, als vriend en als voorbeeld.
Je bent bij deze uitgenodigd! Dit zal jou (en je gezin) zeker goed doen!

Filmavond

Tijdens de filmavond kijken we onder het genot van een hapje en een drankje naar de film Courageous en bespreken we met elkaar de vraag: Hoe ‘courageous’ (moedig) ben jij?

Beschrijving film:
Vier mannen, één roeping: Waakzaam en dienstbaar. Als politiemannen zijn ze zelfverzekerd en doelgericht. En toch, aan het einde van de dag, is daar een andere uitdaging waar geen van hen echt een ant­woord op heeft: Vader zijn.
Nadat er thuis een tragedie gebeurt worstelen deze mannen met hun verwachtingen, hun angsten, hun geloof en hun vaderschap. Kan de situatie er ook toe leiden dat deze vaders dichter bij God komen…en dichter bij hun kinderen?
Waakzaam en dienstbaar is hun tweede natuur. Maar hun kinderen opvoeden? Dat vergt moed….

Bijna iedereen die vader is of vader wil worden, wil een goede vader zijn. Betrouwbaar, betrokken en sterk. Een man waar je op kunt rekenen. De invloed van een vader op zijn kinderen is nauwelijks te overschatten en daarom is het vaderschap misschien wel één van de meest verantwoordelijke taken op aarde. Daarom is het zeker de moeite waard om eens stil te staan bij de eretitel: ‘VADER’.

Mannenochtenden

Een goed ontbijt, een stevige boodschap en met mannen onder elkaar! Kom naar deze drie ontbijtmeetings over vaderschap met spreker (vader en opa) dr. Bert de Ruiter. Dit zijn praktische ochtenden waar je gelijk iets mee kunt! Voor deze bijeenkomsten wordt een vrijwillige bijdrage van € 10 per bijeenkomst gevraagd. Maar ook als je dit niet kan of wil betalen ben je van harte welkom!

Louis Couperusstraat 133, Amsterdam

28 mei | 19:30-22:30
Filmavond: Courageous
(nadenken over moedig zijn)

11 juni | 8:00-10:00
De man/vader als volger (nadenken over God als Vader)

18 juni | 8:00-10:00
De man/vader als vriend (nadenken over het huwelijk)

25 juni | 8:00-10:00
De man/vader als voorbeeld (nadenken over het vaderschap)

VRAGEN?

Stuur een mail naar: info@bgdeverbinding.nl