Kerst

3 Bijzondere Kerstdiensten

Wij nodigen jou van harte uit om Kerst met ons samen te vieren (Louis Couperusstraat 133, Amsterdam). En voel je vrij om familie en vrienden uit te nodigen met jou mee te gaan.

Op deze pagina vind je informatie over, onze kerstdiensten (Gezinsdienst, Kerstavond en Kerstochtend). Mocht het je niet lukken om aanwezig te zijn, dan kun je hier ook de livestreams van de diensten bekijken.

Kerst Gezinsdienst 18 december, 10:30 uur

Mensen vanuit de hele breedte van de gemeente zullen een mooie bijdrage leveren aan deze dienst. Denk bijvoorbeeld aan liederen door de kinderen, een video door de tieners, een muzikaal intermezzo door één van de jongvolwassenen, een liedblok voor de ouderen en nog veel meer! In het programma houden we nadrukkelijk rekening met de kinderen en zal Tom van Hoogstraten spreken over het thema ‘Wie is Jezus?’.

Kerstavonddienst 24 december, 20:00 uur

We zullen met elkaar prachtige Kerstliederen zingen onder leiding van de bevlogen artieste Abigail Martina! Dit wordt een feestelijke dienst, waardevol voor christenen, maar zeker ook voor niet-christenen. Dus nodig vooral je niet-kerkelijke vrienden, kennissen, collega’s en familieleden uit! De boodschap van Orlando Bottenbley zal zijn: ‘God spreekt opnieuw’.

Over Abigail Martina

Abigail werd in een klap nationaal bekend door haar deelname aan the Voice of Holland. Ze trad op met vele bekende artiesten zoals Berget Lewis, Trijntje Oosterhuis, Dwight Dissels en Shirma Rouse. Ze was dit jaar tijdens een special ook bij ons in de kerk, waar ze ook indruk gemaakt heeft. Daarom zijn we erg blij dat zij op Kerstavond weer bij De Verbinding zal zijn. Ben jij er ook bij?

Kerstdienst 25 december, 10:30 uur

We vieren en denken terug aan dat Jezus Christus mens is geworden! Deze dienst zal in het teken staan van dit blijde Kerstevangelie. De liederen zullen geheel in Kerststijl zijn en Dywel Braaf zal een prachtig klassiek stuk spelen op de vleugel. Heb je iets met Kerst en/of iets met de kerk (gehad), dan is dit een mooie dienst voor jou! De Kerstboodschap die Tom van Hoogstraten zal delen heeft als thema: ‘Ga je mee op zoek?’.

Voor de kids

Word jij ook zo blij van kleuren? Download dan snel deze Kerst kleurplaat!

Iedere zondagochtend hebben we om 10:30 uur een kerkdienst. Je bent van harte welkom om dan langs te komen! Je kunt ook al onze diensten online volgen: