Gebedsmarathon

God zegt in Zijn Woord: “Het gebed van een rechtvaardige vermag veel, doordat er kracht aan verleend wordt.” (Jacobus 5:16). Op 31 maart 2021 willen we voor de tweede keer met elkaar in gebed onze gemeente, onze stad en land voor Gods troon brengen! Doe je mee?

Livestream gebedsdienst

Hier kun je de gebedsdienst met ons meebeleven.

Doe jij mee?

Er zijn meer dan genoeg onderwerpen om voor te bidden. Zo zijn we op zoek naar een nieuwe voorganger en zitten we nog altijd in een wereldwijde coronacrisis met alle problemen die dat voor een ieder van ons met zich meebrengt. Deze crisis vraagt ook van ons om met elkaar te zoeken naar nieuwe en creatieve manieren om kerk te zijn, om de onderlinge verbondenheid te behouden en uit te bouwen. Daar hebben we Gods leiding voor nodig. En we kunnen daarbij niet zonder gebed.
Het is mooi dat wij in deze periode met elkaar in gebed gaan, nu er ook veel andere christenen zijn die, voorafgaand aan Pasen, tijd nemen om te bidden en te vasten.

Er zijn wederom verschillende manieren waarop je deel kunt nemen en waar je naar behoefte uit kunt kiezen:

  • 24-uurs gebedsrooster: Je kunt je hiervoor opgeven d.m.v. het inschrijfformulier op deze pagina
  • Open gebedsruimte: Van 9:30-17:30 kun je gebruikmaken van de ruimte in de kerk om te bidden
  • Gebed- en dankdienst: Ter afsluiting houden we ‘s avonds een dankdienst. We beginnen om 19.30. De mensen die er niet bij kunnen zijn, kunnen op deze pagina de livestream volgen.

24-uurs gebedsrooster

Meedoen met het 24-uurs gebedsrooster kan in de kerk en vanuit huis.
Opgeven voor het 24-uurs gebedsrooster doe je d.m.v. het inschrijfformulier. Het werkt als volgt:

  • Kies dagdeel: Laat ons weten of je ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds of ’s nachts gaat bidden
  • Kies tijdstip: Check de agenda hieronder om te zien welke tijdstippen nog niet ingevuld zijn. Staat er nog niemand aangemeld dan is de kleur groen, heeft er wel al iemand zich aangemeld voor het tijdstip dan is de kleur oranje. Is de kleur van jouw favoriete gebeds-(half)-uurtje oranje, dan is dat geen probleem. Je kunt je met meerderen voor een bepaald tijdstip opgeven. Het is natuurlijk fijn als al de 24 uur ingevuld worden, maar wij vinden het nog belangrijker dat je meedoet. Dus klik gewoon in het inschrijfformulier dat moment aan dat jouw/jullie voorkeur heeft
  • Tijdsduur: Laat ons weten of je een half uur of een uur gaat bidden
  • Gegevens: Laat je gegevens achter zodat wij je informatie kunnen sturen, zoals mogelijke gebedspunten en invulling van je gebedstijd

Inschrijfformulier

Dagdeel

Tijdsduur

14 + 6 =

Check agenda

VRAGEN

Heb je een vraag aan ons, stel die dan hier:

6 + 15 =