Gebedsmarathon

Woensdag 25 november gaan we met z’n allen, 24 uur lang, met elkaar in gebed voor onze gemeente, voor elkaar en voor de wereld. God zegt in Zijn Woord; ”Roep Mij aan en Ik zal je antwoorden.” (Jer.33:2,3). Laten we met elkaar de hemel bestormen met onze dank, vragen en verlangens; laten we ons hart uitstorten voor Hem! Doe je mee? 

Livestream gebedsdienst

Hier kun je de gebedsdienst met ons meebeleven.

Doe jij mee?

Met z’n allen – jong en oud – willen we in gebed gaan voor onze gemeente en willen we elkaar en De Verbinding voor Gods troon brengen. De Corona-crisis brengt onzekerheid, ziekte, angst en spanningen met zich mee. Daarnaast is er de situatie in onze gemeente. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt deelnemen. Kies er een of meer uit, er is voor ieder wat wils.

  • 24-uurs gebedsrooster: Je kunt je hiervoor opgeven d.m.v. het inschrijfformulier op deze pagina
  • Open gebedsruimte: Van 9:30-17:30 kun je gebruikmaken van de ruimte in de kerk om te bidden
  • Gebed- en dankdienst: Ter afsluiting houden we ‘s avonds om 19:30 een dankdienst, volledig corona-proof uiteraard. En de mensen die er niet bij kunnen zijn, kunnen op deze pagina de livestream volgen.

24-uurs gebedsrooster

Meedoen met het 24-uurs gebedsrooster kan in de kerk en vanuit huis.
Opgeven voor het 24-uurs gebedsrooster doe je d.m.v. het inschrijfformulier. Het werkt als volgt:

  • Kies dagdeel: Laat ons weten of je ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds of ’s nachts gaat bidden
  • Kies tijdstip: Check de agenda hieronder om te zien welke tijdstippen nog niet ingevuld zijn. Staat er nog niemand aangemeld dan is de kleur groen, heeft er wel al iemand zich aangemeld voor het tijdstip dan is de kleur oranje. Is de kleur van jouw favoriete gebeds-(half)-uurtje oranje, dan is dat geen probleem. Je kunt je met meerderen voor een bepaald tijdstip opgeven. Het is natuurlijk fijn als al de 24 uur ingevuld worden, maar wij vinden het nog belangrijker dat je meedoet. Dus klik gewoon in het inschrijfformulier dat moment aan dat jouw/jullie voorkeur heeft
  • Tijdsduur: Laat ons weten of je een half uur of een uur gaat bidden
  • Gegevens: Laat je gegevens achter zodat wij je informatie kunnen sturen, zoals mogelijke gebedspunten en invulling van je gebedstijd

Inschrijfformulier

Dagdeel

Tijdsduur

2 + 13 =

Check agenda

december, 2020

VRAGEN

Heb je een vraag aan ons, stel die dan hier:

2 + 13 =

X