Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Verbindingsspecial met Maria Markesini

23 februari @ 10:30

Op zondagochtend 23 februari zal de internationaal bekende Grieks-Nederlandse Jazz zangeres Maria Markesini een indrukwekkend gastoptreden verzorgen samen met vier andere topartiesten die op de grote podia van binnen een buitenland schitteren (zoals het Grammy winnende Metropole orkest, het Concertgebouw, het North Sea jazz festival, het Gospel boulevard, de internationale schouwburgen en de vele tv programma’s)

Maria Markesini, vocal /piano
Jan Willem van Delft, piano
Paul van der Feen, saxophone
Mark Dekkers, bass
Nico Eijlers, drums

Maar bovendien zijn het vier artiesten die Jezus als Heer van hun leven erkennen en zich niet schamen om over Hem te getuigen in de wereld van artiesten.

Op het podium ervaart de luisteraar meteen een feest : de vele jaren ervaring zorgt voor heel veel spelvreugde en diepgang. Het is verrassend om mee te maken hoe zij elkaar de ruimte geven en goed naar elkaar luisteren zodat ze iedere keer elkaar -maar ook het publiek- naar ongekende muzikale hoogtes tillen en het liedje en de boodschap, het muzikale verhaal,  nog beter aankomt. “

Maria Markesini is van vele markten thuis. Van klassieke piano, Griekse liederen tot Jazz en Gospel, ze doet het allemaal met overgave. ‘Ik hoef geen gospel te zingen, ik wil gospel zijn’ aldus Markesini in een interview voor het CIP.

Dominee Orlando Bottenbley spreekt over het thema: ‘Geroepen om te leven’.
Deze Verbindingsspecial begint om 10.30 uur.
Adres: Louis Couperusstraat 133, Amsterdam West.

 

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
10:30

Locatie

De Ontmoeting
Louis Couperusstraat 133
Amsterdam,
+ Google Maps