Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verbindingsdag

11 november 2017 @ 10:00 - 15:15

VERBINDINGSDAG zaterdag 11 november

Zaterdag 11 november zal er wederom een ‘Verbindingsdag’ plaatsvinden. Het is dé gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met de missie en visie van De Verbinding en te ontdekken hoe De Verbinding jouw ‘geestelijk thuis’ kan worden.

·         Waarom een Verbindingsdag?

Als ‘De Verbinding’ maken we graag duidelijk op wat voor manier je je kunt ‘verbinden met De Verbinding’. We vinden het belangrijk om uit te leggen wat er in de Bijbel staat over aansluiten bij een plaatselijke gemeente, waar de Verbinding voor staat en wat het inhoudt om je aan te sluiten.

·         Voor wie is de Verbindingsdag bedoeld?

De Verbindingsdag is met name bedoeld voor degenen die zich niet (officieel) hebben aangesloten bij de Verbinding, maar zich (vrijblijvend uiteraard!) wel willen oriënteren op het onderdeel worden van de Verbinding. Daarnaast is deze Verbindingsdag een essentieel onderdeel van het onderwijs voor degenen die zich laten dopen, aangezien in de Verbinding doop en aansluiten bij de gemeente aan elkaar gekoppeld zijn.

Ben je al officieel onderdeel van De Verbinding, maar ben je benieuwd naar de Bijbelse onderbouwing van aansluiten bij een plaatselijke gemeente, en/of waar de Verbinding voor staat? Ook jij bent van harte welkom!

·         Wat gaat er gebeuren tijdens de Verbindingsdag?

De Verbindingsdag belooft een inspirerende en afwisselende dag te worden, met bovendien ook nog eens een heerlijke lunch.

Andere ingrediënten zijn onder meer: worship, Bijbelse onderbouwing van verbondenheid met de kerk, een beknopte geschiedenis van de Verbinding, de missie/visie/waarden van de Verbinding. De dag bestaat niet enkel uit eenrichtingsverkeer: er is volop mogelijkheid voor interactie en het stellen van je vragen. Er komt zelfs iemand die recent deel is geworden van de Verbinding, en op wie je al je vragen af mag vuren!

·         Hoe laat start en eindigt de Verbindingsdag?

De Verbindingsdag start om 10:00 uur (inloop om 9:45u) en duurt tot uiterlijk 15:15 uur. Locatie is het gebouw van de Ontmoeting, de plek waar we elke zondag samenkomen.

·         Waar kan ik mij opgeven?

Je kunt je opgeven bij Joël of Marco: joel@bgdeverbinding.nl of mdorstijn@gmail.com  

Deelname aan deze dag is geheel gratis.

Gegevens

Datum:
11 november 2017
Tijd:
10:00 - 15:15

Locatie

De Ontmoeting
Louis Couperusstraat 133
Amsterdam,
+ Google Maps