Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Studiedag Israël en de Bijbel

9 februari @ 10:00 - 16:00

Op zaterdag 9 februari 2019 organiseert De Verbinding in samenwerking met de Stichting Israël en de Bijbel een studiedag. Aan de hand van Zacharia 12, 13 en 14 gaat de Messiaans-Joodse Meno Kalisher in op de actualiteit en de toekomst van Israël. Deze eeuwenoude profetieën zijn actueler dan ooit tevoren! Voor informatie en aanmelden: www.israelendebijbel.nl/studiedag2019 

Kosten: €25 p.p.
(incl. lunch en koffie/thee)

Parkeren en openbaar vervoer

In en rondom de Louis Couperusstraat is parkeren voor de duur van 2 uur gratis. U dient dan een blauwe parkeerschijf voor uw voorruit te leggen, waarmee u de aanvangstijd van het parkeren aangeeft.

Een mogelijkheid is om de tijd op uw parkeerschijf om de twee uur te verzetten (tijdens de pauzes tussen de lezingen), maar daarmee loopt u kans een boete te krijgen.
Buiten de blauwe zone geldt een parkeertarief van € 2,40 p/u. De dichtstbij zijnde parkeergarage is Q-Park Bos en Lommer, Leeuwendalersweg 23B, 1055 JE Amsterdam. Het maximale dagtarief bedraagt daar € 13,00. Vanaf de parkeergarage is het nog 25 minuten lopen naar De Verbinding.

Mocht u met het openbaar vervoer komen, dan is het dichtstbijzijnde metrostation Jan van Galenstraat.

Gegevens

Datum:
9 februari
Tijd:
10:00 - 16:00

Locatie

De Ontmoeting
Louis Couperusstraat 133
Amsterdam,
+ Google Maps