Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kingdom Culture

13 januari 2018 @ 09:45 - 16:00

Kingdom Culture

Schakel tussen generaties

Tijdens deze eerste dag van Kingdom Culture (de cultuur van het koninkrijk) in het nieuwe seizoen willen we met elkaar kijken hoe we als gemeente in Amsterdam gezin kunnen zijn.

We willen een gemeente zijn waarin:
·         jong en oud tot zijn recht komt
·         we naar elkaar luisteren
·         iedereen zich gewaardeerd weet
·         onderling coachen normaal is
·         een nieuwe generatie verder kan bouwen op het bouwwerk van de voorgaande generaties.

Zo’n samenwerking tussen verschillende generaties is niet vanzelfsprekend. Veroordeling, onbegrip, ongeduld, vermeende rechten, en gesloten groepjes staan op de loer om de onderlinge liefde te verstoren en ons uit elkaar te drijven. We willen elkaar in onze verschillen begrijpen, accepteren, feedback-geven. Zodat we in elkaar investeren, nieuwe leiders trainen, in Jezus’ naam de plek innemen die Hij ons toevertrouwt. We willen met elkaar in het Avondmaal vieren dat we Zijn gemeente zijn waarin de cultuur van Zijn koninkrijk zichtbaar wordt.

De dag is bedoeld voor iedereen in de Verbinding die zich inzet in de gemeente om zijn/haar steentje bij te dragen. Dus zeker niet alleen voor mensen die een leiderschapstaak vervullen. Tijdens de dag zul je ook als team de gelegenheid krijgen om met elkaar te kijken naar hoe het in het team gaat en wat er nog beter kan. Maar ook wanneer je als enige van je team aanwezig bent of nog geen team hebt, zal dit een opbouwende dag voor je zijn. Geef je op via secretariaat@bgdeverbinding.nl

Gegevens

Datum:
13 januari 2018
Tijd:
09:45 - 16:00

Locatie

De Ontmoeting
Louis Couperusstraat 133
Amsterdam,
+ Google Maps