Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Vliegende Speeldoos – Uitnodiging 4-12 jaar

9 september 2018

Uitnodiging
Voor alle kinderen van de “De Verbinding “ (en hun vrienden en vriendinnen!)
Onderwerp: Een musical met jou in de hoofdrol!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op 9 september 2018 verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen!

De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven? Jij kan meespelen in deze musical. Het is een onvergetelijke ervaring!

De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Aan het eind van de dag spelen jullie samen met hen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk al jullie ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar de musical ‘Esther’.

De dag begint om 10.15 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 12.30 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 16.00 uur en zal tot ca. 17.30 uur duren. Waar? Bij BG de Verbinding, in het gebouw De ontmoeting, Louis Couperusstraat 133, 1064 CE Amsterdam

Aanmelden kan via: kinderwerk@bgdeverbinding.nl
Er kunnen maximaal 85 kinderen meedoen, dus reageer snel, want vol = vol!

Gegevens

Datum:
9 september 2018