Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Benefietconcert “Van Bach tot Piazzola”

22 juni 2018 @ 19:45

€15

Benefietconcert “Van Bach tot Piazzolla – Argentina, here we come!”

Vrijdag 22 juni 2018. Inloop vanaf 19:30, aanvang 19:45 uur.
Tickets 15 euro per persoon

Twijfelt u nog over het reserveren van kaarten voor dit benefietconcert? Graag overtuigen wij je van de goede keuze die u maakt als u dat doet!Dit concert is een uniek concert dat maar eenmaal zal plaatsvinden en een veelbelovend programma heeft! Er zullen klassieke werken gespeeld worden uit diverse tijdsperioden en stijlen waaronder barok en tango, maar daarnaast zal er ook inbreng zijn vanuit de (black) gospel en jazz wereld. Iris en Joel Farfan zullen zelf hun muzikale talenten inzetten in dit concert. Daarnaast is er medewerking van diverse professionele als ook semi-professionele musici en het gospelkoor ” BlesSing”.

Waarom dit benefietconcert en waar is de opbrengst voor bedoeld? 

Zoals u wellicht al weet, gaat de familie Farfan Bakels (Joel en Iris met hun zoons Daniel, Nathan en Lucas) eind 2018 (DV november) emigreren naar Noord-Argentinie om zich daar te vestigen en werkzaam te zijn op zowel het zendingsveld (Joel, bijbelonderwijs en leiderschapsontwikkeling) als ook op het gebied van de revalidatiegeneeskunde (Iris).
Om het mogelijk te maken dat de familie Farfan inderdaad naar Argentinië kan reizen, is dit benefietconcert georganiseerd. De opbrengst zal dus gebruikt worden voor de aanschaf van de vliegtickets voor het gezin (begroot op ca. 3500 euro).
Tijdens het concert zal er ook een korte presentatie zijn van het werk dat Joel en Iris daar zullen gaan doen. 

Als u betrokken wilt blijven bij het werk van Joel en Iris in Argentinië, dan kunt u zich inschrijven voor het ontvangen van hun nieuwsbrieven (ca. 3-4x/jaar) door een email te sturen naar hun Thuisfrontcommissie (TFC) op het adres ‘tfc.irisenjoel@gmail.com

Wilt u Iris en Joel ook op regelmatige (bv. maandelijkse) basis financieel ondersteunen om het mogelijk te maken dat zij in Argentinië dit mooie werk kunnen verrichten, dan kunt u een email sturen naar bovengenoemd adres en dan zal de TFC u verder helpen hoe dit te realiseren. Het is goed te weten dat uw giften belastingaftrekbaar zijn (via ANBI). 

Alvast hartelijk dank namens familie Farfan voor uw betrokkenheid en hopelijk mogen wij u verwelkomen op 22 juni 2018 a.s.!

 

Gegevens

Datum:
22 juni 2018
Tijd:
19:45
Kosten:
€15

Locatie

De Ontmoeting
Louis Couperusstraat 133
Amsterdam,
+ Google Maps