De Bijbel In Vogelvlucht

– door Gerwin Wallet

Een reis door 4.000 jaar geschiedenis in drie onvergetelijke avonden!

Deze studie van 3 avonden geeft op een speelse en creatieve manier een overzicht van de historische hoofdlijn van het Oude Testament. Je krijgt te zien hoe de verschillende boeken in de tijd passen en met elkaar samenhangen. In het spoor van de aartsvaders en profeten reis je door het Oude Testament. Je hoort niet alleen toe, maar doet actief mee. In zes uren vol actie reis je door de geschiedenis en neem je Bijbelse feiten, plaatsen, namen en personen in je op. Haast spelenderwijs leer je de hoofdlijn en de achtergronden van het Oude Testament kennen … en je onthoudt ze!

Naast de vrolijke momenten is er ook plaats voor ernst en diepgang. Het Evangelie wordt indringend uitgelegd. Duidelijk komt naar voren dat God de Bijbel heeft gegeven om daarmee jouw leven te veranderen.

Deze avonden worden fysiek in ons kerkgebouw georganiseerd met inachtneming van de coronamaatregelen en een maximale groepsgrootte van 30 deelnemers. Als het door de coronamaatregelen niet haalbaar is deze studie fysiek in ons gebouw te organiseren, dan wordt de studie helaas geannuleerd. Dit op verzoek van de cursusleiding.

WANNEER?

Dit zijn alle data op een rijtje (van 19:00 uur tot 21:00 uur):
Di 25 mei, di 8 juni en di 22 juni

KOSTEN

De kosten voor deze cursus bedraagt € 15,00. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met informatie over de locatie.

Inschrijven voor De Bijbel In Vogelvlucht

Betalingswijze

Nieuw veld

6 + 9 =